BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,82
ALTIN 2.427,55
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe, yeni yıldızlara imza attırdı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nın kadrosuna kattığı dünyaca ünlü üç yıldız; Luka Zoric, Nemanja Bjelica ile Linas Kleiza, sözleşmelere i...

Abone ol

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nın kadrosuna kattığı dünyaca ünlü üç yıldız; Luka Zoric, Nemanja Bjelica ile Linas Kleiza, sözleşmelere imza attı.
Ülker Sports Arena’da sarı-lacivertli taraftarların önünde düzenlenen ve Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz’ın da katıldığı imza töreninde, Bjelica ile Zoric üçer, Kleiza da iki yıllık sözleşmeye imza attı.

HASAN HAKKI YILMAZ: "MUTLU, GURURLU VE UMUTLUYUM"
Törende ilk olarak söz alan Kulüp CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, "Çok kısa süre önce burada sizlerle, antrenörümüz Zeljko Obradovic’in transferi için bir araya gelmiştik. Obradovic’in planları, yönetimin vizyonu dahilinde 3 yıldızın takıma katılması için bugün bir kez daha buradayız. Mutlu, gururlu ve umutluyum. Bu oyuncular, çok önemli kariyerlere sahip, kıymetli isimler" dedi.
Yeni sezondan beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Yılmaz, "Obradovic çok önemli bir antrenör. Camiamıza katıldıkları çok mutluyum. Çok büyük beklentilerimiz var. Önümüzdeki sezondan çok çok umutluyuz. Transferlerin arka planlarında çok önemli çabalar ve çok büyük fedakarlıklar var. Başkanımız Aziz Yıldırım ve Ülker Grubu ellerinden gelenin fazlasını yaparak, bu isimleri takıma kazandırdılar. Onlara çok çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Bu güzel salonda çok güzel maçlar izleyeceğiz. Hepinizi maçlara bekliyorum.Oyunculara da Fenerbahçe Ülker forması altında başarılar diliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

YENİ TRANSFERLERİN GÖRÜŞLERİ
Fenerbahçe Ülker’e gelerek hayatımın en önemli kararlarından birini verdiğini söyleyen Nemanja Bjelica, “Böyle büyük bir kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Dün de söylediğim gibi Obradovic’in teklifin kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor” dedi.
Linas Kleiza ise kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, “Takım arkadaşımın da söylediği gibi, bizi çok güzel karşıladınız. Çok heyecanlıyız. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Luka Zoric de “Takım arkadaşlarım söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Siz salonları doldurun, bizde yüzde yüzümüzü sahaya vererek; savaşacağız” ifadelerini kullandı.
Basın toplantısının ardından taraftarlara imza dağıtan oyuncular, fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.