BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Yat Limanı’nda yangın

Fenerbahçe Yat Limanı’nda çıkan yangın nedeniyle 15 yat kül oldu. <br/>Kadıköy’de bulunan Fenerbahçe Yat Limanı’nda henüz belirlenemeyen bir...

Abone ol

Fenerbahçe Yat Limanı’nda çıkan yangın nedeniyle 15 yat kül oldu.
Kadıköy’de bulunan Fenerbahçe Yat Limanı’nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yat limanında demirli olan bir yatta çıkan yangın kısa sürede çevredeki yatlara da sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine Kadıköy ve Erenköy İtfaiye amirliklerinden ekipler olay yerine geldi. Alevli bir şekilde yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonunda kontrol altına aldı. Limanda bulunan 15 yat kül olurken itfaiye ekipleri uzun süre soğutma çalışması yaptı.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ BASIN MENSUPLARINI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ
Yangının başlamasından kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan basın mensupları yangını görüntülemek istedi. Özel güvenlik görevlileri görev başında olan basın mensuplarını tartaklayarak kameralarına müdahale etti. Açıklama yapmaksızın görev halinde olan basın mensuplarını ölümle tehdit eden güvenlik görevlileri kayıtta olan kameralar tarafından kaydedildi. Özel güvenlik görevlilerinin basın mensuplarını tartaklamalarına olay yerine gelen polis ekipleri de sessiz kaldı.
Polis yat limanında çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)