BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99
HABER /  SPOR

Fenerbahçe transfer haberleri kimi aldı?

Fenerbahçe transfer haberlerinde son dakika haber Ozan Tufan ile ilgili geldi. Fenerbahçe Ozan Tufan transferini bitirdi peki Ozan Tufan kimdir?

Abone ol

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı transfer etti. Fenerbahçe milli futbolcu Ozan Tufan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını, Bursaspor Kulübü'ne 7 milyon avro bonservis bedeli ödeneceğini borsaya bildirdi

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 / 2019-2020) sözleşme imzalanmış olup, Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 avrodur" denildi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada ise "Ozan Tufan'a Fenerbahçe Ailesi'ne 'hoş geldin' diyor, 'çubuklu' ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz" denilirken, oyuncunun imza töreninin ne zaman yapılacağının ayrıca duyurulacağı belirtildi.

Bursaspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, transfer döneminin gözde isimleri arasında bulunuyordu.