BIST 9.625
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,86
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımını konuk edecek. Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Abone ol

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb mağlubiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçına bugün çıkacak. Sarı lacivertlilerin rakibi, Spartak Trnava. Ülker Stadı'nda saat 19.55'te başlayacak Fenerbahçe Spartak Trnava maçını Almanya Futbol Federasyonundan Tobias Welz yönetecek ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

KANARYA MORAL PEŞİNDE
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-0 yenilen Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısında kazanarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor. 

Fenerbahçe - Spartak Trnava muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe: Volkan, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Ayew, Benzia, Valbuena, Slimani

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Toth, Oravec, Hladik, Rada, Kulhanek, Jirka, Grendel, Chanturishvili, Bakos

Sarı-lacivertliler, grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup olmuş, Spartak Trnava ise Belçika temsilcisi Anderlecht'i evinde 1-0 mağlup etmişti. Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Martin Skrtel'in iyileşip takıma katılması sonrası Fenerbahçe'de Spartak Trnava karşılaşması öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

AVRUPA'DA 224. MAÇI
UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'da 224. maçına çıkacak.

UEFA organizasyonlarına bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan katılan sarı-lacivertliler, Portekiz'in Benfica takımına elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.

Benfica'ya elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalan sarı-lacivertliler, bu kulvarda şimdiye dek 55 maça çıktı.

Avrupa arenasında 224. maçını Spartak Trnava'ya karşı yapacak Fenerbahçe, daha önce oynadığı 223 karşılaşmada 81 galibiyet ve 46 beraberlik alırken, 96 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 276 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 332 gol gördü.