BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında temsilcilerimizden Fenerbahçe, Slovak ekip Spartak Trnava ile karşı karşıya geldi. Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve kalan 7 haftada sadece 7 puan toplayabilen sarı lacivertli ekip, Avrupa'da ayağa kalktı ve mücadeleyi 51. ve 67. dakikalarda Slimani'nin attığı gollerle 2-0 kazandı. Fenerbahçe, gruptaki 3. maçını 25 Ekim'de Belçika'da Anderlecht ile yapacak.

Abone ol

Lige ve Avrupa kupalarına kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ile hayata döndü. Sarı Lacivertlilerin 2-0 kazandığı karşılaşmaya damga vuran isim ise attığı 2 golle Slimani oldu.

Fenerbahçe taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken, sarı lacivertliler ikinci yarıda maça ağırlığını koydu.

Galibiyet sonrası Cocu'dan Ersun Yanal cevabı!

Rakibi karşısında büyük bir baskı kuran Fenerbahçe galibiyete ise Slimani'nin golleriyle gitti. Yıldız oyuncu önce 51. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, 67. dakikada attığı golle de müsabakanın skorunu 2-0 olarak tayin etti.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 3'e, yükseltirken, Spartak Trnava da 3 puanda kaldı

FENERBAHÇE: 2 - 0 :S.TRNAVA

Stat: Ülker
Hakemler: Tobias Welz, Rafael Foltyn, Markus Hacker (Almanya)

Fenerbahçe: Harun Tekin, Neustaedter, Skrtel, Reyes (Dk. 76 İsmail Köybaşı), Isla, Jailson, Eljif Elmas, Hasan Ali Kaldırım, Ayew (Dk. 75 Valbuena), Frey, Slimani (Dk. 88 Mehmet Topal)

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Godal, Toth (Dk. 66 Hladik), Oravec, Jirka (Dk. 82 Miesenboeck), Rada, Gressak, Grendel (Dk. 68 Ghorbani), Chanturishvili, Bakos

Goller: Dk. 52 ve 68 Slimani (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 70 Frey, Dk. 73 Ayew, Dk. 79 Valbuena (Fenerbahçe), Dk. 80 Chanturishvili (Spartak Trnava)