BIST 9.577
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.474,05
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Sercan için kolları sıvadı

Fenerbahçe yönetimi, yetenekli forvet Sercan için bir kez daha kolları sıvadı.

Abone ol

Manchester City ve Manchester United'ın ilgilendiği Sercan'ı 10 milyon euro'ya İngiltere'ye satmayı planlayan Bursaspor kulübü, umduğunu bulamadı. Bunu fırsat bilen Fenerbahçe yönetimi, yetenekli forvet için bir kez daha kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe'de Sercan Yıldırım aşkı yeniden depreşti. Sarılacivertlileri bir kez daha Sercan'a yönlendiren neden ise Bursaspor'un, İngiltere'den ciddi talipleri olan bu oyuncusunu istediği rakama satamaması. Premier Lig temsilcilerinden Manchester City'nin 19 yaşındaki golcü için Bursaspor'la resmi görüşmelerde bulunduğu belirtilirken, Manchester United da genç star için devreye girdi. İngiliz Daily Star gazetesi, M. United Menajeri Alex Ferguson'un Sercan'ı çok istediğini yazdı.

Ancak her iki kulüp de Bursaspor'un istediği 10 milyon euro'yu ödemeye yanaşmıyor. Önerilen rakam, en fazla 4 milyon euro. Fenerbahçe ise Sercan için yeşil-beyazlı ekibe 5 milyon euro teklif etmişti. Sarı-lacivertliler "Sercan'ı, değerini bulursa satmaya hazırız" açıklaması yapan Bursaspor yönetimine yeni bir teklif ile gidecek. Fenerbahçe'nin 5 milyon euro'nun bir miktar daha üzerine çıkmayı planladığı, gerekirse Bursa'ya bir de futbolcu vermeyi taahhüt edeceği öğrenildi.