BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.430,08
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe şampiyon gibi karşılandı!

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile yapacağı maç için gittiği Safranbolu'da coşkuyla karşılandı.

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile yapacağı maç öncesi Karabük'ün Safranbolu ilçesine geldi.

Fenerbahçe kafilesi, karayoluyla geldiği Safranbolu'daki Bağlar Saray Otel önünde coşkulu taraftar grubu tarafından karşılandı. Yaklaşık 100 kişilik taraftar topluluğu, ''Şampiyon'' tezahüratlarıyla karşıladığı takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

Fenerbahçe taraftarı, futbolcular otele girdiği sırada sarı-lacivert bayraklar açtı.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kafile, yoğun sevgi gösterileri altında otele yerleşti.

20 KİŞİ İLE GİTTİ

Teknik direktör Aykut Kocaman, Karabük kafilesinde 3'ü kaleci olmak üzere toplam 20 futbolcuya yer verdi. Tedavisi devam eden Issiar Dia, kadroya alınmazken, Özer Hurmacı, Bilica, genç oyuncular Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez de İstanbul'da kaldı.

Karabük kafilesinde yer alan futbolcular, şunlar:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Diego Lugano, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Gökay İravul, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Uğur Boral, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Daniel Güiza, Semih Şentürk, Mamadou Niang.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Kocaman'ın, Kardemir Karabükspor maçında sakatlığı geçen Niang'a forvette yer verip, yabancı sınırlaması nedeniyle orta sahada da Cristian'ın yerine Selçuk'u oynatması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

FENERBAHÇE BEREKETİ

Tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otel ve pansiyonlar, 8 Mayıs Pazar günü yapılacak Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçı dolayısıyla doldu. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 18, 19 ve 20. yüzyıl başlarında inşa edilmiş geleneksel Türk evlerinin bulunduğu ilçede, yaklaşık 2 bin 200 yatak kapasiteli otel ve konaklarda yer bulunmadığını söyledi.

Kardemir Karabükspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi rezervasyonlarla otellerin dolduğunu anlatan Aksoy, şöyle dedi:

''İlçemiz, Kardemir Karabükspor sayesinde spor turizmini de yaşamaktadır. İlimizde oynanan özellikle Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin maçlarında Ankara, Bolu, Zonguldak, Düzce, Kastamonu, Bartın ve Sinop illerinden yüzlerce kişi Safranbolu'da konaklamaktadır. Pazar günü Karabük'te oynanacak Fenerbahçe maçı için çok sayıda sporsever ilçemizde konaklıyor. Bu sayede esnafımızın da yüzü gülüyor.''