BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.523,40
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Malatya'da intihar etti!

Türkiye Kupası C Grubu'nda ilk ilk maçını kaybeden F.Bahçe Yeni Malatya deplasmanında galibiyet aradı.

Abone ol
Türkiye Kupası'nı en son 1983'te kazanan ve 28 yıldır kupaya hasret olan Fenerbahçe bu kez daha gruplardan havlu attı!
 
Deplasmanda İddaa 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile karşılaşan sarı lacivertliler, zayıf rakibine 2-1 yenilerek C Grubu'ndaki 3. maçında da puan alamadı ve elendi!
Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de Alex ve kaleci Volkan Demirel maç kadrosuna alınmadı. 

KARŞILAŞMADAN NOTLAR


Sarı lacivertliler, Malatyaspor'un Süper Lig'den düştüğü 2005-2006 sezonunun ardından ilk kez geldiği Malatya'da yoğun ilgi ile karşılaştı.

Yeni Malatyaspor taraftarları tribünlerde kendilerine ayrılan bölümleri doldururken, Fenerbahçe taraftarına ayrılan bölümlerde boşluklar oluştu. 

Uzun süredir Malatya'da maçlara gelmeyen kadın taraftarlar da İnönü Stadı'nda yerlerini aldı.

Fenerbahçe taraftarları Emre Belezoğlu ve Niang'ı tribüne çağırarak ''üçlü'' çektirdi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman, sakatlığı bulunan Alex'i maç kadrosundan çıkardı. Bu futbolcu ile birlikte kaleci Volkan Demirel de kadroda yer almadı. Kocaman, kaleyi Mert'e teslim etti.
MAÇTAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Uğur Boral, Bekir İrtegün, Gökhan İravul, Dos Santos, Berk Elitez, Serkan Kırıntılı, Özer Hurmacı yedek soyundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Vedat İnceefe ise 7 yeni transferden Hür Ege, Recep ve Bülent Akın'a forma şansı verdi. 

Fenerbahçe mavi beyaz, Yeni Malatyaspor sarı kırmızı çizgili formalarıyla sahaya çıktı.
İnceefe, maç öncesi Fenerbahçe yedek kulübesine giderek Teknik Direktör Aykut Kocaman'a başarılar diledi. Fenerbahçeli Selçuk da Yeni Malatyaspor yedek kulübesine giderek İnceefe ile tokalaştı ve başarı diledi.

Stat hoparlörlerinden sık sık küfürlü tezahürat yapılmaması için uyarıda bulunuldu.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe arasında yapılan 3. hafta maçının ilk yarısı 1-1 sona erdi.

7. dakikada Cem'in sağ çaprazdan ortasında topla buluşan Recep'in vuruşunda kaleci Mert meşin yuvarlağı kontrol etti.

8. dakikada Gökhal Çalışal'ın ceza sahası dışından attığı şutta, kaleci Mert topu tokatlayarak golü önledi.

13. dakikada Emre'nin kullandığı serbest vuruşta, kaleci Mesut boşa çıkınca, Yobo'nun kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

15. dakikada topla buluşan Niang sağ kanattan topu sürdükten sonra ortaladı. Fenerbahçe forvetlerinden önce Gür Ege ayak koyarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi. 

23. dakikada Yeni Malatyaspor öne geçti. Recep sağdan topla ceza sahasına girdikten sonra pas vermek istedi. Araya girerek topu kornere atmak isteyen Okan, meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi: 1-0.

24. dakikada Fenerbahçe eşitliği yakaladı. Stoch'un kullandığı serbest atışa, Yeni Malatyaspor ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Lugano, attığı sert şutla topu ağlara gönderdi: 1-1.

29. dakikada Gür Ege'den seken topu önünde bulan Niang, bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Mesut, Niang'ın aşırtmak istediği topu kornere çeldi.

32. dakikada Yobo'nun kafa vuruşunda Cem, topu kale çizgisi üzerinden çıkardı. 

34. dakikada ceza sahasında topla buluşan Semih, meşin yuvarlağı kaleci Mesut'a nişanlayınca takımını bir golden etti.

44. dakikada Niang'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Emre, topu doğrudan kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak üst direğe çarpıp taca gitti.

İlk yarı 1-1 berabere sona erdi. 

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR 
VE MAÇIN GOLLERİ HABERİN DEVAMINDA...
[PAGE]

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 3. hafta maçında, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.

47. dakikada Hüseyin'in sol kanattan getirip ortaladığı topta araya giren Niang, tehlikeyi uzaklaştırdı.

52. dakikada Niang soldan yaptığı ortada boş durumdaki Semih'i gördü. Tehlikeyi sezen Adem araya girerek topu kornere gönderdi.

59. dakikada Stoch'un kullandığı korner atışında kaleci Mesut meşin yuvarlağı tokatladı. Topu önünde bulan Mehmet Topuz'un sert şutu yandan dışarı çıktı.

62. dakikada seri çalımlarla Fenerbahçe ceza sahasına giren Mehmet Tatlı'nın şutunnda topu kaleci Mert çeldi.

72. dakikada Yeni Malatyaspor yeniden öne geçti. Yeni Malatyasporlu forvet oyuncularının paslaşmasında araya girmek isteyen Caner, ayağı kayıp topa sahip olamayınca, meşin yuvarlak Cem'in önünde kaldı. Cem de topu kaleci Mert'in bacaklarının arasından ağlara gönderdi: 2-1.

78. dakikada sol çaprazdan Fenerbahçe ceza sahasına giren Cihan'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutunda kaleci Mert topu çelmeyi başardı.

89. dakikada Hüseyin'in pası ile ceza sahasında topla buluşan Cihan'ın vuruşunu kaleci Mert güçlükle önledi.
Maç, Yeni Malatyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.