BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı internetten şifresiz canlı

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçını TRT 1 şifresiz canlı yayınlıyor. Fenerbahçe Moskova maçını internet izleyebilirsiniz. Peki maç saat kaçta?

Abone ol

Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova maçını TRT 1 kanalı şifresiz olarak izleyiciye getiriyor. Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçını internetten de şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe maçı Rusya uçağının vurulmasının ardından iki ülke arasında ilk 'sıcak temas' olması açısından kritik öneme sahip.

FENERBAHÇE MAÇI - TRT 1 CANLI İZLE - TIKLAYIN

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında ağırlayacağı Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı karşısında rövanş için avantajlı bir skor almak istiyor.

FENERBAHÇA LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması saat 19:00 da başlayacak. Futbolseverler bu mücadeleyi TRT 1'den canlı yayınla şifresiz olarak izleyebilecek.  

Stad: Şükrü Saracoğlu

Maç Saati: 19: 00

Hakem: Martin Strömbergsson 

Canlı Yayın: TRT 1

FENERBAHÇE TAKIMI MUHTEMEL 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Lokomotiv Moskova ile oynanacak maçta muhtemel 11'i şöyle:

Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani, Ozan Tufan, Volkan Şen (Alper Potuk), Robin van Persie.

Fenerbahçe'de 3 futbolcu Lokomotiv Moskova karşısında forma giyemeyecek.

Sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba, Rus ekibi karşısında sahada olmayacak. Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'dan 3 maç ceza alan Diego Ribas ise zorlu maçta takımını yalnız bırakacak. Cezasının ilkini bu maçta çekecek Diego, rövanşta da forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇININ RÖVANŞI NE ZAMAN?

İki takım arasında turu geçecek takımı belirleyecek Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe rövanş maçı ise 25 Şubat Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.