BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

'Fenerbahçe için Adalet Yürüyüşü' başladı

İstanbul'da Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü başladı.Taraftarlar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe yıkılmaz" sloganları attı.

Abone ol

İstanbul'da Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet"
yürüyüşü başladı.

Yürüyüş için aralarında Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin de olduğu binlerce kişi Bağdat Caddesi'nde toplandı.

Şaşkınbakkal'dan Şükrü Saracoğlu'na doğru yürüyen taraftarlar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe yıkılmaz" sloganları attı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu tam kadro olarak yürüyüşte yer alırken, kulübün eski Asbaşkanı Ali Koç da 1907 Derneği üyeleriyle birlikte Erenköy’de bir araya geldi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Ali Koç burada yaptığı konuşmada "O dönemde de rakiplerimiz arkamızdaydı. Ama medyaya yansımıyordu. Şu anda medyaya yansıyor. Çünkü rakibiniz haksızlığa uğramasıyla kazanılan başarıların kıymeti yok. 1907 derneği olarak biliyoruz ki bu haksızlığın giderilmesi sadece yönetimle değil Fenerbahçe taraftarıyla olacaktır. Dernek olarak doğrular gerçekleşene kadar taraftarımızla omuz omuza el ele bu hakkı talep edilecektir." dedi.

Yürüyüşe 47 ilin Fenerbahçe dernekleri destek verdi.

1907 Fenerbahçe Derneği'nin açıklamasında "Büyük Fenerbahçe Camiası, 3 Temmuz'dan başlayarak tarihte görülmemiş büyük haksızlık karşısında her türlü saygıyı hak eden eşsiz bir kenetlenme örneği göstermiştir. 'Adil Yargılanma' hakkının, toplumun tüm fertleri için olmazsa olmaz bir gereklilik olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. İnanıyoruz ki, 3 Temmuz'da başlayan süreç evrensel hukukun değişmez kuralları çerçevesinde bağımsız mahkemelerde gerçekleştirilecek adil yargılanmayla, kamuoyu vicdanında herhangi bir şüpheye yer bırakmadan sona erecektir" denildi.