BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.404,86
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe bayrağını yaktılar

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu garantilemesiyle İzmit’te bayraklarla sokağa çıkan vatandaşlar ile Kocaelisporlu taraftarlar arasında gerginlik ...

Abone ol

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu garantilemesiyle İzmit’te bayraklarla sokağa çıkan vatandaşlar ile Kocaelisporlu taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.
Ligin bitimine 3 hafta kala Çaykur Rizespor ile berabere kalarak şampiyonluğunu garantileyen Fenerbahçe, taraftarlarını İzmit’te maçın bitmesiyle sokağa döktü. Araçları ile bayraklar sallayarak sloganlar atan vatandaşlar, erken şampiyonluğu doyasıya kutlarken, bir yandan da amatör lige düşmesi kesinleşen Kocaelispor taraftarları kutlama yapan Fenerbahçeliler aleyhine sloganlar atarak tehditler savurdu. Polis, şehirde geniş güvenlik önlemi alırken, ekipler şehir merkezinde maçın bitmesiyle devriye gezerek adeta kuş uçurtmadı. Bazı Fenerbahçe bayraklı araçların camlarını kıran Kocaelisporlu taraftarlar, Yürüyüş Yolu, İnönü Caddesi ve Cumhuriyet Parkı’ndan korna çalarak geçen araçlara sloganlar atarak karşılık verdi. Cumhuriyet Parkı’nda toplanan Kocaelisporlu taraftarlar, burada Fenerbahçe bayrağını yakarak, yere atıp üzerine bastılar.
Fenerbahçe aleyhine sloganlar atan kalabalık, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
(İHA)