BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe antremanında gol yağmuru

Sivassspor maçına hazırlanan lider Fenerbahçe Samandıra'daki antremanda çift kale maç bol gollü geçti.

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, futbolcular koşu, 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada kurallı çift kale maç yaptı.

Dünkü antrenmanda aldığı darbeyle sol alt adalesinde ağrı oluşan ve tedbir amaçlı çalışmaya devam etmeyen Andre Santos, bugün takımla çalıştı. İzinli oldukları için dünkü idmanda yer almayan Yobo, Niang ve Dia da bugün takımla birlikte antrenman yaptı.

ÇİFT KALEDE 32 GOL

Antrenmanda yarı sahada yapılan çift kale maç, bol gollü geçti.

Yaklaşık 1 saat süren antrenman maçında toplam 32 gol atıldı. Çift kale maçta lacivert takım, yeşil takımı 21-11 yendi.

Lacivert takımın gollerini Semih 6, Güiza ve Alex 3'er, Uğur, Bilica ve Hasan 2'şer, Emre, Caner ve Okan atarken, yeşil takımın golleri Andre Santos, Dia, Bekir ve Gökay 2'şer, Stoch, Mehmet Topuz ve Selçuk'dan geldi.

GÖKHAN GÖNÜL TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Fenerbahçe'de sol üst baldırında ağrı olduğu bildirilen Gökhan Gönül, takımdan ayrı çalıştı.

Gökhan ve sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Özer, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan özel çalışmalar yaptı.

BAYRAM KUTLAMASI

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, antrenman öncesi 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Antrenman öncesi gazetecilerin bulunduğu bölüme gelen teknik heyet ve futbolcular, Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla basın mensuplarına poz verdi.

Bu sırada, görüntü almak isteyen bir foto muhabirinin koşarak gelirken kayarak bir kameramana çarpmasıyla beraber yere düşmeleri oyuncuları güldürdü. Andre Santos'un, eliyle kart işareti yaptığı görüldü.

Daha sonra koşu sırasında Alex'in beraber koştuğu arkadaşlarına bu olayı elleriyle kamera işareti yaparak anlattığı ve oyuncuların da güldükleri gözlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ''Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm takım adına kutluyorum'' dedi.

Antrenmanı bir grup Fenerbahçe taraftarı da izledi. Antrenman sonunda Emre Belözoğlu, lösemi hastası bir çocuğa ve bazı taraftarlara forma imzaladı.

KAPILAR DIŞ DÜNYAYA KAPANDI

Fenerbahçe'de şampiyonluğu belirleyecek Sivasspor maçı öncesi kapılar dış dünyaya kapandı.

Sarı-lacivertlilerin yarın sabahki antrenmanı, basına ve taraftara kapalı yapacağı bildirildi.