BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45
HABER /  SPOR

Fener küllerinden doğdu

Skor tabelası Arsenal maçının aynısı oldu. Fener gol olup yağdı. Taraftarına muhteşem bir resitalle kendini affettirdi.

Abone ol
Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a karşı aldığı 5-2'lik galibiyet, sarı-lacivertli ekibe son dönemdeki kötü sonuçların ardından büyük bir moral olurken, tribünlere de büyük bir coşku yaşattı.

Skor tabelası manidardı. Arsenal'dan 5 gol yiyip, 2 gol atan Fener, bu kez Bursa'ya 5 gol atıp, 2 gol yedi.

Deivid ağladı. Ayağı kırıldıktan sonra uzun süre formasından ayrı kalan Deivid, sahalara golle döndü. Golden sonra ise hıçkırıklara boğuldu.

Fener taraftarı takımını
affetmedi. Tribünlerde
çok ilginç pankartlar vardı.

MAÇTAN ÇARPICI KARELERİ
GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!


Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal karşısında 5-2mağlup olduğu maçın ardından, Bursaspor önünde toparlanmış bir görüntü ortaya koyarak galibiyete ulaştı. 

ARSENAL MAÇININ SKORU OLDU

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'ndaki rakibi Arsenal'e 4 gün önce 5-2 yenilen sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'u aynı skorla mağlup etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda iki maçı da izleyen taraftarlar  toplam 14 gol seyretti.

DEIVID GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Sakatlığının ardından aylar sonra takımda yer bulan Deivid, Bursaspor'a karşı son dakikada attığı golden sonra göz yaşlarını tutamadı. Deivid golün ardından Roberto Carlos'un yanına giderek takım arkadaşına sarıldı. Göz yaşlarını tutamadığı görülen Deivid'in,yanına bazı takım arkadaşları da gelerek destek verdi.

İKİ GOL SAVUNMADAN GELDİ


Fenerbahçe'yi Bursaspor karşısında galibiyete taşıyan gollerin 2'si savunma oyuncularından geldi. Sarı-lacivertli ekip 6. dakikada Lugano'nun kafa golüyle Bursaspor önünde 1-0 öne geçerken, bir diğer savuncusu Edu'un 67. dakikadaki golü Fenerbahçe'ye maçta 3-0'lık üstünlük getirdi. Maçın diğer golleri 50. dakikada Uğur, 75. dakikada Alex ve 90. dakikada Deivid'ten geldi.

''FENER KÜMEYE'' TEZAHÜRATI

Bursaspor taraftarının ilk yarının son dakikalarında yaptığı ''Fenerbahçe kümeye'' tezahüratı, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı. Maçın başından itibaren takımları için aralıksız tezahürat yapan Bursaspor seyircisi, bir ara sarı-lacivertli ekibe bu şekilde tezahüratla sataşınca, Fenerbahçeli taraftarlar bütün tribünlerde aynı anda takımlarını destekleyen tezahüratlar yaptı.

Fener'de hakeme isyan!
Mosturoğlu'ndan zehir gibi 
bir açıklama...

O POZİSYON PENALTI
MIYDI?
AÇIKLAMALARI OKUMAK
İÇİN TIKLAYIN!


Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe'nin 3-0 öne geçtiği 67. dakikadaki golden sonra bu kez Fenerbahçe taraftarı, ''Bursa kümeye'' tezahüratları yaptı.

HAKEME PENALTI TEPKİSİ

Karşılaşmanın 45. dakikasında Fenerbahçe'de Alex'in ceza alanında yerde kaldığı pozisyonda, Brezilyalı futbolcuya kendisini yere attığı gerekçesiyle sarı kart gösteren hakem Tolga Özkalfa, tribünlerden tepki görürken, Fenerbahçeli futbolcular da pozisyona itiraz etti.

Hakemin etrafını saran futbolculardan Edu hakemlerin üzerine top attığı için sarı kart gördü. Son dakikadaki bu gerginlik tribünlere de yansıdı. İki takım taraftarları arasında birbirlerine yabancı madde atmalarından kaynaklanan kargaşa, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu. 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Lugano, 6. dakikada attığı
golle, Fenerbahçe'nin bu
sezon en erken golünü
kaydetti.


GOL: LUGANO-6. dakikada Alex'in sağdan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde altı pasta kaleci Ivankov'dan önce davranıp kafayı vuran Lugano, topu filelere gönderdi: 1-0

20. dakikada sağdan Alex'in kullandığı korn er atışında, kaleci Ivankov'un yumruklayarak uzaklaştırdığı topu ceza yayı üzerinde kontrol eden Uğur'un vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

30. dakikada Roberto Carlos'un soldan ortasında, arka direkte müsait durumda topa vuran Guiza, meşin yuvarlağı farklı bir şekilde üstten auta attı.

39. dakikada Mustafa Keçeli'nin soldan ortasında ceza alanı içinde Sercan'ın vuruşunda, top yandan auta çıktı. Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısını 6. dakikada Lugano'nun attığı golle 1-0 önde tamamladı.


İKİNCİ YARI GOL YAĞDI

GOL: UĞUR-50. dakikada soldan hareketlenen Uğur, Bursasporlu savunma oyuncularının arasından geçerek, bir anda ceza alanı içinde kaleci Ivankov ile karşı karşıya kaldı. Uğur, yerden bir vuruşla topu filelere göndererek, farkı 2'ye çıkardı: 2-0

61. dakikada Semih'in sağdan ortasında arka direkte Guiza'nın yakın mesafeden vuruşunda, top yandan auta gitti.

GOL: EDU-67. dakikada soldan Alex'in kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde arka direkte müsait durumda topla buluşan Edu, kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-0

GOL: ALEX-75. dakikada soldan ceza alanına giren Uğur'un şutunda, kaleci Ivankov'dan dönen topu sol çaprazda Ali,

Aylar sonra sahalara dönen
Deivid golden sonra hüngür
hüngür ağladı. Nedeni
anne acısıydı.

MAÇTAN SONRA DEİVİD
NEDEN AĞLADIĞINI, O ANDA
NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLATTI.
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
!

kafayla Alex'e indirdi. Brezilyalı futbolcu, altı pasta meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 4-0

GOL: RODRİGUES (BURSA)-80. dakikada Yusuf'un pasıyla ceza yayı içinde topla buluşan Rodrigues'in yerden düzgün vuruşunda, meşin yuvarlak direğin dibinden filelere gitti: 4-1

KIRMIZI KART: Selçuk 82. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

GOL: BEKİR (BURSA)-88. dakikada Bekir Ozan ceza alanı dışından sert bir vuruşla topu filelere göndererek, farkı 2'ye indirdi: 4-2

GOL: DEİVİD-90. dakikada Roberto Carlos'un soldan ortasında ceza alanı içinde Deivid'in vuruşunda, kaleci Ivankov'un ayağına çarpan top, filelere gitti: 5-2

Fenerbahçe, ligde son iki sezondur kendi sahasında yenemediği Bursaspor'u, 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.