BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  GÜNCEL

Fena kar geliyor 30 ile kritik hava durumu uyarısı

Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Hafta sonu İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova başta olmak üzere birçok il için kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji'den son hava durumu tahminleri...

Abone ol

İSTANBUL ve Kocaeli başta olmak üzere 30 il için kar alarmı verildi. Bugünden itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalıyor. Hafta sonu ise kar ve soğuk hava etkili olacak.

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre dondurucu soğuklar hafta boyunca etkili olacak.

Yoğun kar yağışının beklendiği iller: Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yaloca, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane,Bayburt, Erzurum, Muş, Bitlis, Van,Şırnak, Hakkari, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan.

İSTANBUL'A KAR GELİYOR

İstanbul'da havanın bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise 4 derece birden düşeceği bildirildi. Hafta sonu kentte kar yağışı etkili olacak. Öte yandan AKOM'un uyarısına göre, yurdumuz Sibirya üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girerken, 11 Şubat Cumartesi (yarın) akşamı ile 15 Şubat Çarşamba günleri arasında İstanbul'da soğuk hava, fırtına, buzlanma ve kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor.

KOCAELİ HAVA DURUMU