BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,02
HABER /  GÜNCEL

Federasyondan F.Bahçe'ye sert yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 'Alınacak karardan UEFA ve Süper Lig takvimi etkilenmeyecek' denildi.

Abone ol

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Süper Kupa Finali'nin ertelenmesi kararının ardından yaptığı iki ayrı açıklamaya Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sert yanıt geldi.

"Alınacak karardan UEFA ve Süper Lig takvimi etkilenmeyecek" denilen açıklamada, "Bu dönemde hiçbir kulübün ya da kurumun hukuki süreci etkileyecek davranışlarına müsamaha göstermeyeceğiz" denildi.

Federasyondan, Shakhtar Donetsk maçında yaşanan olaylarla ilgili ceza sinyali de geldi.    

FENERBAHÇE YÖNETİMİ 'İPTAL' DEDİ... TIKLAYIN

F.Bahçe'nin o açıklaması
Süper Kupa Finali kararının ardından Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada sert eleştiriler vardı... AÇIKLAMANIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe arasında süren 'şike krizi' devam ediyor. İki gündür birbiri ardına açıklamalarda bulunan ve federasyona yüklenen Fenerbahçe'ye TFF'den yanıt gecikmedi.  

KİMSENİN MÜDAHALESİNE İZİN YOK 

 Fenerbahçe yönetiminin eleştirilerine yanıt veren federasyondan şu açıklamalar geldi:

"Açıkça ifade etmek isteriz ki; hukuka aykırı her tutum, yasalar çerçevesinde değerlendirilecek ve kurumumuz gerekli yasal önlemleri alacaktır. Bu dönemde hiçbir kulübün ya da kurumun hukuki süreci etkileyecek davranışlarına müsamaha göstermeyeceğimizi, bu yaklaşımımızın topluma ve Türk sporuna karşı üstlenmek durumunda olduğumuz sorumluluklardan kaynaklandığını vurgularız."

ŞİKE İDDİLARA VAHİM 

Türk futbolunun karşı karşıya kaldığı şike iddialarına ilişkin 'vahim' yorumu yapan TFF, "TFF Süper Kupa Finali'ni oynayacak takımlardan birinin Türkiye Kupası'nı iade kararı aldığı bir ortamda, bu finalin ertelenmesinin ne kadar yerinde olduğu aşikardır' restini çekti.

FENERBAHÇE'YE CEZA KAPIDA                                                

Aziz Yıldırım'a kötü haber
Şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 22 kişiye kötü haber.
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin dün Şükrü Saraçoğlu'nda oynadığı Shakhtar Donetsk maçının taraftarın tepkisi nedeniyle yarım kalmasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan TFF yönetimi, Fenerbahçe'ye ceza sinyali verdi.

''Dün akşam, Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasındaki dostluk maçının seyirci olayları nedeniyle yarıda kalması, basın mensuplarının stat dışına çıkarılmaya zorlanması bu güzel oyunu seven hiç kimsenin kabul edebileceği bir şey değildir. Gerekçesi ne olursa olsun, müsabaka sırasında sahaya inen o kişiler; takımlarına, futbolumuza ve de ülkemize en büyük darbeyi vurduklarını anlamalıdırlar. Futbol dışı bu davranışlar karşısında Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili hükümlerinin de titizlikle işletileceğini hatırlatmak isteriz."