BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.523,40
HABER /  DÜNYA

Feci kazalar kamerada

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.<br/>Sungurlu’daki trafik kazaları, şehir güvenlik si...

Abone ol

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.
Sungurlu’daki trafik kazaları, şehir güvenlik sistemi MOBESE kameraları tarafından dakika dakika kaydedildi. 36 sabit, 1 hareketli ve 8 plaka tanımalı olmak üzere 45 kameranın bulunduğu Sungurlu’da meydana gelen 9 trafik kazasının görüntüleri basına dağıtıldı. Görüntülerdeki ilk kaza, Akçay Mahallesi’nde meydana geldi. Camiden çıkan yaşlı bir adam, yolun karşısına geçmek isterken aracın altında kaldı. MOBESE kameralarına yansıyan bir başka trafik kazası ise Vergi Dairesi Kavşağı’nda meydana geldi. Hızla ara sokağa dönmek isten bisikletli, otomobile çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralanırken, otomobilde bulunanlar yaralı bisiklet sürücüsünü araca alarak hastaneye götürdü.
Hastane Kavşağı’na kontrolsüz giren otomobile Çorum istikametinden gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi dışarı savruldu. Bir diğer kazada, Ankara yönünden Ocaklı Kavşağı’na dönmeye çalışan otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı.
Öte yandan TOKİ Kavşağı’na kontrolsüz giren otomobile minibüs çarptı. Aynı kavşakta meydana gelen başka bir kazada ise kavşaktan dönmeye çalışan otomobile TIR çarptı. Yine aynı kavşakta meydana gelen bir diğer kazada ise kavşağa kontrolsüz giren otomobile bir başka otomobil çarptı. Aynı kavşakta meydana gelen dördüncü trafik kazasında ise otomobile bir başka otomobil çarptı.
Görüntüleri paylaşılan son kaza ise Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Traktör, önünde seyir halinde olan otomobile arkadan çarptı.
(İHA)