BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26
HABER /  GÜNCEL

Fener'de gidecek ve gelecek isimler

Aykut Kocaman ve yöneticiler ara transferde takıma alınacak ve gönderilecek isimleri görüştü.

Abone ol

Fenerbahçe'de takım teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler durum değerlendirmesi yaptı. Kocaman'ın sunduğu rapor doğrultusunda bütçeye uygun isimlerden 1-2 tanesi kadroya kazandırılmaya çalışılacak.

GİDECEKLER

Öncelikle takım içindeki durum gözden geçirilirken Kazım, Bilica ve Gökhan Ünal'ın elde tutulmayacağı belirtildi.

TRANSFER LİSTESİNDEKİ FUTBOLCULAR

Aykut Kocaman, Belediyespor maçında performansından memnun kaldığı Cristian'ın takımda kalmasını istediği, buna rağmen çok daha güçlü bir ön libero alınmasını istediği öğrenilirken, Sissoko, N'Zogbia, Makoun, N'Diaye ve Ciani gibi isimlerin Kocaman'ın listesinde yer aldığı öğrenildi. Kocaman'ın bu isimler arasında Bordeaux'da forma giyen Ciani'yi ilk tercih olarak istediği ifade edildi.

MURAT CEYLAN DA LİSTEDE

Bu arada edinilen bilgilere göre yerli oyunculardan ise Murat Ceylan ismi üzerinde duruluyor. Gaziantepspor'un başarılı ismi Murat Ceylan'ın Emre Belözoğlu tipinde bir orta saha oyuncusu olduğu ve savaşçı özelliğiyle Aykut Hoca'nın dikkatini çektiği kaydedildi.

GENÇ STOPERLER DE YAKIN TAKTİPTE

Hiddink'in son kadroya seçtiği genç stoperlerden Serdar Kesimal ve Ersan Adem Gülüm de Fenerbahçe teknik heyetinin yakın takibinde.


LİSTEDE BAŞKA KİMLER VAR?

Alt yapı eğitimini Almanya'da alan 21 yaşındaki Serdar ve 23 yaşındaki Ersan için nabız yoklandığı ve şartların uyması halinde ya Kayserisporlu Serdar'ın ya da Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ersan'ın transferi sonuçlandırılmaya çalışılacak.

SOL KANATA ÇARE ARANIYOR

Sol kanat ise Aykut Kocaman'ın en büyük sıkıntılarından biri. Geçen sezon önce Roberto Carlos ve daha sonra Vederson ile Santos'un yeterli olamadığı bölgede Caner takviyesi de de istenileni veremedi. İstenilen performansa bir türlü çıkamayan bu oyunculardan Caner de Santos da Stoch ile uyumlu değil. Aynı zamanda savunma zaafları da yaşanırken, Santos'un yedek kaldığı için huzursuz olduğu ve Sambacı'nın önümüzdeki günlerde Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşüp bir İspanyol kulübüne gitmek istediğini açıklayacağı bildirildi. Brezilya milli takımı ile vitrine çıkan Andre Santos için İspanyol Cadena Sar radyosu da 'Andre Santos Barcelona yolunda' iddiasında bulunmuştu.