BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’nin maçları artık...

Fenerbahçe, D-smart ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı-lacivertli takımın, yurt içi ve yurtdışında oynayacağı hazırlık maçları ve Avrup...

Abone ol

Fenerbahçe, D-smart ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı-lacivertli takımın, yurt içi ve yurtdışında oynayacağı hazırlık maçları ve Avrupa maçlarının yayın hakları artık D-Smart’ta olacak.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen imza törenine, D-Smart Ceo’su Ali Güven, Fenerbahçe Spor Kulübü Ceo’su Hasan Hakkı Yılmaz, Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikaroğlu yer aldı.
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Hasan Hakkı Yılmaz, D-Smart’ın kendileri için kıymetli bir iş ortağı olduğunu vurgulayarak, “Bu anlaşmayı bugün itibarı ile önümüzdeki 5 sene yenilemiş bulunuyoruz. 2017-2018 sezonuna kadar futbol takımımızın yayın ve reklam hakları ayrıca hazırlık maçı, avrupa maçları D-Smart’ta olacak. D-Smart ile yaptığımız anlaşma için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"BİR ONUR"
D-Smart’ın kurulduğu yıldan beri Fenerbahçe ile işbirliği içerisinde olduğuna dikkat çeken D-Smart Ceo’su Ali Güven de, "Altını çizmemiz gereken bir konu var. Bizim amacımız, Süper Lig yayın hakları olmadığına göre, hazırlık ve diğer Avrupa maçlarını göstermek. Fenerbahçe, Türkiye’nin güzide kulübü. Burada onlarla anlaşma imzalamak bir onur. Maraton alt tribününde de bizim kendimizi tanıtma amaçlı isim hakkı verildi. D-Smart markasını, Fenerbahçe markasıyla yan yana koyma imkanı sağlayan bütün yöneticilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin, D-Smart ile imzaladığı hazırlık maçları ve Avrupa maçları yayın sözleşmesi şu şekilde:
"2017-2018 sezon sonuna kadar D-Smart’a devredilmiş olup, işbu sözleşme kapsamında 6.873.250 dolar avans tutarı hesaplarımıza geçmiştir. Sözleşme çercevesinde, 11.07.2014 tarihinde de yine 6.873.250 dolar ikinci dilim avans ücreti ödeyecek.”
(İHA)