BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

F.Bahçeli oyunculardan derbi yorumu

Fenerbahçe’de teknik ekip ve futbolcular, Perşembe günleri geleneksel hale gelen yemekte buluştular. Futbolcular, hafta sonu oynanacak derbi...

Abone ol

Fenerbahçe’de teknik ekip ve futbolcular, Perşembe günleri geleneksel hale gelen yemekte buluştular. Futbolcular, hafta sonu oynanacak derbi maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi bir restaurantta düzenlenen yemek organizasyonuna Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir ve sarı-lacivertli futbolcular katılırken, dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan kaptan Emre Belözoğlu yemekte yer almadı.
Yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel yemek sonrası yaptığı açıklamada Fenercell’e teşekkür ettiğini belirterek, “Çok güzel bir ortamımız var. Umarım her şey böyle devam eder. Fenercell ile 1 milyon hedefimiz var ve bu yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz. Her şey gönlümüzce olsun” dedi.

VOLKAN DEMİREL: “BÜTÜN TAKIM OLARAK DERBİYİ BEKLİYORUZ”
Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, derbi maçlarının önemine değinerek, “Derbiler güzel maçlardır ve bütün takımın beklediği maçlardır. Bütün takım olarak derbi karşılaşmasını bekliyoruz. İnşallah 3 puan alarak bu güzelliği devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Takım halinde savunma yapacaklarını vurgulayan Demirel, “Ben değil takım olarak savunma yapacağız. Elimizden geleni yapacağız. Tamamen maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Şu anda bu güzellikleri böyle devam ettirmek içinde, bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“HER TAKIM, SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKAR”
Basın mensupları tarafından Beşiktaş kaptanı Sivok’un, ‘Fenerbahçe çok iyi bir takım ve sahada gerekli yardımlaşmayı yapamazlar ise başarılı olamayacaklar’ ve ‘Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yenerek onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz’ şeklindeki demeçlerine cevap veren sarı-lacivertli takımın kaptanı Volkan Demirel, futbolda bu tarz diyaloglar ve meydan okumaların güzel olduğunu dile getirerek, "Onlar da kendi düşüncelerinde iyi olduklarını, maçı kazanmak istediklerini belirtiyorlar. Her takım sahaya kazanmak için çıkar. Bu sözler onların kendi düşünceleridir. Bizim şuan güzel bir ortamımız var bunu devam ettirmek istiyoruz. Maç saati geldiğinde bunları daha detaylı konuşuruz” şeklinde cevap verdi.

“GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALDI”
Bir basın mensubunun, ‘Kadıköy’de Fenerbahçe’nin 4-3 kaybettiği son maçı hatırlıyor musun?’ sorusu üzerine Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, o maçı hatırladığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz maçımızı bekliyoruz. Geçmiş geçmişte kaldı. Biz önümüze bakıyoruz. Güzel ve centilmence maç olur. İnşallah kazanan taraf da biz oluruz.”

SELÇUK ŞAHİN: “TAKIM OLARAK KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”
Fenerbahçe’nin deneyimli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin, yemek için Fenercell’e teşekkür ettiğini vurgulayarak, “Çok güzel bir ortam. Çok güzel bir gidişatımız var. İnşallah aynı şekilde devam eder. Çok önemli bir maç. Kazanmamız gereken bir maç. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur” diye konuştu.
(İHA)