BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  DÜNYA

F.bahçe’den Cardozo açıklaması

Fenerbahçe, bugün bazı gazetelerde yer alan devre arasında Oscar Cardozo, Kevin Kampl ve Tarık Çamdal’ın transfer edileceği yönündeki haberl...

Abone ol

Fenerbahçe, bugün bazı gazetelerde yer alan devre arasında Oscar Cardozo, Kevin Kampl ve Tarık Çamdal’ın transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kadromuzda yer alan yabancı sayısı ve habere konu olan mevkiyle ilgili oyuncularımızın yeterliliği ortadayken, Oscar Cardozo ismi üzerinde ısrarla kurgu yapılmasını anlamamakta, sadece sayfalarını doldurmak adına yapılan bu tarz yalan haberleri anlamakta güçlük çekmekteyiz. Öte yandan, aynı şekilde bir süredir yazılı ve görsel basında ismi geçen RB Salzburg’lu Kevin Kampl ve Eskişehirspor’un oyuncusu Tarık Çamdal ile ilgili, kulübümüzün herhangi bir transfer girişimi bulunmamaktadır. Yaklaşan transfer dönemi öncesinde kamuoyunun bu tür transfer haberlerine itibar etmemesini ve doğru bilgi edinmek adına transfer gelişmelerini kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz” denildi.
(İHA)