BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe taraftarı Çağlayan'ı kuşatıyor

Silivri'de iddianamenin okunmasının ardından gözler bugün Çağlayan Adliyesi'ne çevrildi.

Abone ol

Silivre'deki duruşmaya kendisine destek için gelen taraftara "Çağlayan'a gelin" çağrısı yapan Aziz Yıldırım için binlerce taraftarın adliyeye akın edeceği haberi emniyeti alarma geçirdi...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe taraftarlarına bugün için çağrı yapan 12 Numara. org sitesi, internetten "Çağlayan'a yalnız gelme. Adliyeye yanında birini getir" kampanyası başlattı...

Binlerce Fenerbahçe taraftarının Çağlayan Adliyesi'ne geleceğini haber alan İstanbul Emniyeti'nin bu sabah erken saatlerden itibaren adliye binası çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alacağı ifade edildi.

ÇARŞAMBA DURUŞMA YOK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunmasına yarın öğleden sonra başlaması, Perşembe ve Cuma günleri de devam etmesi bekleniyor. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin takvimine göre Mart ayı ortasında iki gün, ay sonunda ise iki duruşma daha yapılacak. .

PAPAİC VE ANTİÇ GELİYOR
Fenerba hçeli yöneticilere destek vermek için Silivri'deki duruşmaları takip eden sarı-lacivertli kulübün eski futbolcuları, bu hafta da Çağlayan'da olacak. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Radomir Antiç ve sarı lacivertli taraftarların sevgilisi Milan Rapaiç'in Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına destek vermek için bu hafta içinde Çağlayan'a gelecekleri öğrenildi.