BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe Divan Kurulu'nda duygusal anlar

Kalamış'taki tesislerde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında, Nihat Özdemir'in konuşmasında salondakiler gözyaşlarını tutamadı

Abone ol

Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısı bugün başladı. Sarı-lacivertli kulübün kazandığı kupaların dizildiği standın arkasında kürsüye çıkan kulüp başkanvekili Nihat Özdemir'in duygu dolu konuşması sırasında salondakiler gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda konuşan Başkanvekili Nihat Özdemir, gözyaşlarını tutamadı. Nihat Özdemir, "Herşey gelir her şey geçer, Fenerbahçe sonsuza dek kalır" sözcüklerini sarfederken duygulandı, biraz duraksadı ve ağlaması dikkat çekti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Nihat Özdemir'in duygusal konuşması sırasında, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı ile Mithat Yenigün gözyaşlarına engel olamadı.

Daha sonra söz alan eski yöneticilerden Vefa Küçük'ün de bir ara konuşmakta güçlük çektiği ve yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğu görüldü.

Nihat Özdemir: 'Fenerbahçe bir günde yıkılmaz'

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, şike soruşturması kapsamında gelinen noktada, yapılan haksızlıkların, haklı başarılarına gölge düşürdüğünü söyledi.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulu adına söz alan Nihat Özdemir, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına sizleri saygıyla selamlıyorum" diye başladığı konuşmasında gözaltında olan kulüp başkanı Yıldırım ve yöneticilere değinerek, şöyle devam etti:


"Bugün aslında sizlerin huzuruna futboldaki ve amatör şubelerimizdeki şampiyonluklarımızı konuşmak, kulübümüzün bu başarılardaki alın terini, Türk sporunun ileri gitmesi yönündeki çabalarımızı, yetiştirdiğimiz şampiyonları anlatmak için çıkacaktık. Ancak hepimizin yakından takip ettiği gibi başkanımız Aziz Yıldırım, asbaşkanlarımız Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, mali işler müdürümüz Tamer Yelkovan ve altyapı koordinatörümüz Cemil Turan'ın hiç hak etmedikleri suçlamalarla göz altına alınmaları hepimizi derinden yaralamış ve geldiğimiz noktada yapılan bu haksızlıklar haklı başarılarımıza gölge düşürmüştür. Ümidimiz, başkanımız ve diğer arkadaşlarımızın bu hukuki süreçten en kısa sürede, aklanarak çıkmaları ve burada bizimle olmalarıdır."

"ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİKTİR"

Nihat Özdemir, sadece Fenerbahçelilerin değil, 2010-2011 sezonu şampiyonluk yarışının bir parçası olan tüm sporseverlerin, o günleri, o maçları
hatırlaması gerektiğine de dikkati çekerek, "Arkadaşlar, biz 2010-2011 futbol sezonunu sahada yaşadık. Son dakikalara kadar gidip gelen maçlarda yüreğimiz
ağzımıza geldi. Hocamızın ve futbolcularımızın ilk günden itibaren söyledikleri gibi tüm maçları alın terimizle kazandık. Kimse bize başka bir şey anlatmasın. Bizim alnımız aktır, başımız diktir" diye konuştu.
En büyük delilin kıran kırana geçen maçlar olduğunu vurgulayan Özdemir, "Delilse en büyük delil, milyonların izlediği kıran kırana geçen maçlar, delilse en büyük delil, uzatma dakikalarında kale sahamızda gol arayan rakip kaleciler, delilse en büyük delil, Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra korner direğini tekmeleyen futbolculardır. En büyük delil alın terimizdir" dedi.

"FIRSATÇILIKLA GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLARA..."

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonun ikinci yarısında 17 maçta 16 galibiyet almalarıyla ilgili yapılan spekülasyonlara da değinen Özdemir, "17'de 16'lık galibiyet serimize bugün büyük bir fırsatçılıkla gölge düşürmek isteyenlere de en büyük kanıtımız, yine kendileriyle oynadığımız ve kazandığımız maçlardır" ifadesini kullandı.

ÖZDEMİR'İN GÖZ YAŞLARI

Konuşmasının sonuna doğru duygulanan kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, "Son söz olarak, tarihe buradan not düşmek istiyorum. Sevgili Fenerbahçe taraftarları, sevgili üyelerimiz, gönlünüz rahat olsun. Her şey gelir, her şey geçer, Fenerbahçe sonsuza dek kalır" dedikten sonra gözyaşlarına engel olamadı.
Bu sırada, Yüksek Divan Kurulu üyeleri ayağa kalkarak Nihat Özdemir'i uzun süre alkışlarken, bazı üyelerin de ağladıkları gözlendi.
Özdemir, teşekkür ettikten sonra dışarı çıktı ve hava aldıktan sonra salona yeniden döndü.