BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

FB-GS maçı-Derbi maçının muhtemel 11'i

Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının muhtemel 11'inde kimler var? Derbi maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili tüm detaylar ve Fenerbahçe Galatasaray maçının tarihi ile ilgili ilginç detaylar burada...

Spor Toto Süper Lig'de merakla beklenen Fenerbahçe Galatasaray derbisinin tarihi ve saati belli oldu. Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 10 Kasım Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Galatasaray maçı 10 Kasım Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe Galatasaray derbisinin başlama saati ise 19:00 olacak. Fenerbahçe Galatasaray derbisi LİG TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek..

Muhtemel 11'ler;

Fenerbahçe: Volkan, Caner, Alves, Egemen, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Emenike

Galatasaray: Eray, Eboue, Chedjou, Semih, Sabri, Melo, Selçuk, Burak, Umut, Drogba

Bülent Yıldırım; 1 Ocak 1971'de Kayseri’de dünyaya geldi. Lisanslı olarak atletizm yapan, futbol,voleybol ve hentbol oynayan Yıldırım, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Halen Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor.

Hakemlikte ilk maçına 24 Kasım 1996 günü çıktı. Süper Lig’de ilk maçını 30 Ağustos 2003'te yönetti ve o günden bu yana istikrarlı bir biçimde yükselişini sürdürdü. Ülkemizin FIFA kokartlı 7 hakeminden biri. 1 Ocak 2011'de UEFA’nın Premier kategori hakemliğine yükseltildi. 2010-2011'de Beşiktaş- İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve 2013-2014'de Bursaspor-Fenerbahçe arasında oynanan iki Ziraat Türkiye Kupası finalini yöneten Bülent Yıldırım, bir Süper Kupa maçında ilk defa düdük çalacak.