BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları Yasemin Hazal Türesan kimdir yok böyle benzerlik

Star Tv'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Hazal Türesan merak ediliyor. Selin Şekerci ile de yakın arkadaş olan Hazal Türesan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hazal Türesan'ın sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? Hazal Türesan özel hayatı ve biyografisi internethaberhaber'de.

Abone ol

Cumartesi günleri ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde en dikkat çeken karakterlerden biri Yasemin. Yasemin karakterine hayat veren Hazal Türesan'ın oyunculuk performansı oldukça beğeniliyor. Demet Evgar'a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Hazal Türesan'a gelin yakından bakalım.

Hazal Türesan 1985 yılında Ankara’da doğdu. Hazal Türesan ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara’da tamamlayan güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde tiyatro eğitimi almıştır. İsmini ilk olarak Kara Para Aşk dizisiyle duyuran Hazal Türesan, canlandırdığı Aslı karakteri ile oyunculuğunu benimsetmeyi başarmıştır.

Güzel oyuncu Hazal Türesan’ın boyu 170 cm olup kilosu ise 50 kilogramdır. Hazal Türesan’ın saç rengi kumral ve göz rengi de mavidir. Unutma Beni dizisinden sonra Kara Para Aşk dizisinde rol alan Türesan,  Tatlı İntikam'da Başak karakterine hayat verdi. Şimdiler de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynayan Hazal Türesan, Demet Evgar'a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.