BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  MAGAZİN

Fazilet Hanım ve Kızları Selin Ecem Baltacı kimdir sevgilisi var mı?

Fazilet Hanım ve Kızları'nda Selin karakterini canlandıran Ecem Baltacı merak ediliyor. Dizide üzgün hallerinden uzak bir profil çizen Ecem Baltacı kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ecem Baltacı'nın özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

Abone ol

Star Tv'de cumartesi günleri ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Selin'e hayat veren Ecem Baltacı'nın özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki kimdir bu Ecem Baltacı aslen nereli kaç yaşında? Ecem Baltacı'nın sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? Ecem Baltacı ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ecem Baltacı, dizide depresif bir karakteri canlandırıyor. Aşık olduğu adamın kendisine aşık olmaması nedeniyle sürekli üzgün olan Ecem Baltacı ise gerçek hayatta çok farklı. 26 yaşında olan güzel oyuncu instagram hesabından sıklıkla herkesin tarz diyebileceği fotoğrafları paylaşıyor. Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Ecem Baltacı İstanbul doğumlu.

O Hayat Benim dizisiyle setlere adımını atan Ecem Baltacı daha sonra Fox Tv’de yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Daha sonra Star Tv'de başlayan dizide Selin karakterini canlandıran Ecem Baltacı dikkatleri üzerine çekiyor. 

ECEM BALTACI'NIN SEVGİLİSİ VAR MI? Ecem Baltacı'nın instagram hesabına baktığımız zaman sevgilisinin olmadığını anlıyoruz. Kendi fotoğraflarını paylaşmayı tercih eden Ecem Baltacı, sıklıkla tatil fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. 

Fazilet Hanım ve Kızları Selin Ecem Baltacı kimdir gerçek hayatta çok farklı