BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 50. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Fazilet Hanım ve Kızları 50. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 9 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek Fazilet Hanım ve Kızları 50. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Fazilet Hanım ve Kızları 50. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Star TV'de yayınlanan ve ekrana geldiği gün reytinglerde üst sıralarda olmayı başaran Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, son bölümüyle de izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nazan Kesal, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz’un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları'nın 50. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?  Gerçekleri öğrenen Yağız’ın Sinan’la yüzleşmesi büyük olur. Şimdiye kadar abilik duygusuyla bastırdığı ne varsa patlatan Yağız’ın hedefinde, Hazan da vardır. Sinan ve Yağız’ın kavgasıyla karışan yalı Ece’den gelen haberle altüst olur. Polis tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırılan Ece’nin Selin’i bebeğini kaçırmakla suçlaması ortalığı karıştırır. Her zamanki gibi babasına güvenen Selin bu kez baltaya taşa vurmuştur. Kızının başına gelenlerle çılgına dönen Fazilet kayıp torununun peşindeyken, geçmişin gölgesi de onun peşindedir. Planında son aşamaya gelen Sinan’ın ise Yağız’a son darbeyi indirmek için yine Yağız’a ihtiyacı vardır.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 50. BÖLÜM FRAGMANI