BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,93
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 49. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 2 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek Fazilet Hanım ve Kızları 49. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Fazilet Hanım ve Kızları 49. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Star TV'de yayınlanan ve ekrana geldiği gün reytinglerde üst sıralarda olmayı başaran Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, son bölümüyle de izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nazan Kesal, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz’un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları'nın 49. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?  Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI