BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.477,81
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 30.yeni bölüm fragmanı Yağız ne yapacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 30.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 6 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelip gelmeyeceği henüz kesinleşmeyen Fazilet Hanım ve Kızları 30.bölümde neler olacak fragman yayınlandı mı? Fazilet Hanım ve Kızları 30.yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cumartesi günleri ilgiyle takip edilen başrollerini Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın canlandırdığı Fazilet Hanım ve Kızları 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yağız'ın şoke eden gerçeği öğrenmesinden sonra Fazilet Hanım ve Kızları'nda neler değişecek?

Ne Fazilet ne de Egemen’ler cephesi Gülten’in sahte itirafından tatmin olmuş değilken Hazım’ın kendine gelmeye başlaması Yasemin’i iyice panikletti. Köşeye sıkıştığını hisseden Yasemin ne yapacağını şaşırırken eşinin verdiği tepki sonrası ise yıkıldı. Aynı zamanda Yağız'ın bazı gerçekleri öğrenmesi işin seyrini değiştirdi.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 30.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 6 OCAK'TA EKRANA GELMEYECEK

Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni bölümü 6 Ocak tarihine denk geliyor. Kanallar genellikle yeni yıl haftası dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih etmiyor. Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni bölümü 13 Ocak 2018'de...