BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.505,65
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 29.bölüm son bölümde Ece çok zor durumda

Fazilet Hanım ve Kızları 29.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 30 Aralık 2017 Cumartesi günü ekrana gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları 29.yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümü büyük ilgi gören Fazilet Hanım ve Kızları 29.yeni bölüme gelin yakından bakalım.

Abone ol

Star Tv'nin cumartesi günü ilgiyle izlenen ve binlerce hayran kitlesi bulunan Fazilet Hanım ve Kızları ekrana gelen son bölümüyle yine nefesleri kesti. Ece'nin tutuklanması aynı zamanda boşanması geceye damga vururken Yasemin gerçeklerin ortaya çıkmasından korkuyor. Fazilet Hanım ve Kızları 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları heyecanlı bölümüyle ekrana geldi. Hem dramın hem de aşkın olduğu Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünde Ece ve Yağız'ın konuşma sahnesi damga vurdu. Yağız'dan hamile olan fakat bunu kimseye söylemeyen Ece artık hapishanede. Aynı zamanda Hazım'dan da boşanan Ece'yi zor günler bekliyor. Kardeşini kurtarmak için harekete geçen Hazan ise Sinan ile kavga etmeye başladı. Sinan'ın kardeşini suçlamasına alınan Hazan'ın ne yapacağı merak konusu oldu. Yağız'ın ise Ece'yi suçlamaması ve Yasemin'i hedef göstermesi Hazan ile Yağız'ı iyice yakınlaştırdı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI