BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.307,30
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 28.bölüm fragmanı Yasemin ne yapacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 23 aralık 2017 cumartesi günü ekrana gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölümde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de cumartesi günü ilgiyle izlenen ve takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Yayınlanan son bölümde Ece'nin hapsi damga vurmuştu. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Cumartesi günleri güçlü rakipleriyle mücadele eden Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde neler olacak sorusu şimdiden aranmaya başladı. Gelin hep birlikte Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölüm fragmanına bakalım.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 28.YENİ BÖLÜM

FAZİLET HANIM VE KIZLARI KONUSU Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bu kilitli yola ulaşmanın anahtarını kızlarında gören, Fazilet Hanım karakterini canlandıran Nazan Kesal'in gerçekçi oyunculuğu daha ilk tanıtımda hikayenin sürükleyici etkisini hissettirdi. Fazilet Hanım'ın kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı'sının” tam da ortasına nasıl sürükleyeceği ise izleyiciler için merak konusu.