BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm fragmanı Hazan ne yapacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 27.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 16 Aralık 2017 cumartesi günü 27.bölümüyle ekrana gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları'nda neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de cumartesi günleri ekrana gelen ve Fazilet Hanım ve kızlarını hikayesinin anlatıldığı dizinin yayınlanan son bölümüyle yine nefesler tutuldu. Hazım'ın hastanede olması büyük şok etkisi yaratırken Fazilet Hanım Yasemin'e daha fazla dayanamaz. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları'nda yine nefesler tutuldu. İzleyenlerin yoğun ilgiyle takip ettiği Fazilet Hanım ve Kızları'nda aile içinde yaşananlar adeta şok etkisi yarattı. Herkesin heyecanla takip ettiği Fazilet Hanım ve Kızları'nda Yasemin'in planı tıkır tıkır işlemeye başladı. Peki Yasemin'in planı tutacak mı? Gelin hep birlikte Fazilet Hanım ve Kızları 27.yeni bölüm fragmanına bakalım.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 27.YENİ BÖLÜM FRAGMANI