BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım 18.bölüm fragmanı 17.bölüm bu sahne damga vurdu

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları bu hafta 17.son bölümüyle ekrana geldi. İzleyenleri ekrana kilitleyen Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları 18.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi günlerinin merakla beklenen dizilerinden biri olan Fazilet Hanım ve Kızları 18.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde planını uygulamaya sokma kararı alan Selin izlettiği video ile tüm davetlileri şaşırtırken düğünü karıştırmayı başarmıştı. Fazilet’in zaferinin konuşulmaya başlanmasının ardından Hazım’ın köşeye sıkışması ise dikkatlerden kaçmamıştı. Peki, takipçileri tarafından ilgiyle izlenen dizinin 14 Ekim’deki bölümünde neler yaşanacak?

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM NELER YAŞANDI? 

Hazan, Sinan ve Yağız arasında kardeşliklerini sınayan ilk sınav haline gelirken, iki kardeş arasında yaşattığı gerilimden habersiz Kerime’nin büyük sırrının peşindedir. Bulduğu gazetehaberlerine kafayı takmış olsa da sır perdesini aralaması kolay olmayacaktır. Cenazede linçten zor kurtulan ve hayatının dehşetini yaşayan Ece, istemeden de olsa Egemen yalısında kopacak olan büyük fırtınanın fitilini ateşler. Hazım ve Selin arasında Ece ve Yasin yüzünden yaşanan büyük yüzleşme, Yağız’ı babasıyla bir kez daha karşı karşıya getirir. Kerime’nin varlığı ile değişen dengeler Fazilet’in tüm hesaplarını alt üst ederken, Yağız kardeşi için yalıdaki herkesi etkileyecek yeni bir adım atar.