BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne umutlar tükendi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda Fatma Uyanık her yerde aranıyor. 6 ekim tarihinden bu yana kayıp olan Fatma Uyanık nerede sorusu merak konusu oldu? Peki Fatma Uyanık'a ne oldu son durum ne?

Abone ol

KARAMAN'da bağ evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık her yerde aranıyor. 31 yaşındaki Fatma Uyanık'tan aylardır haber alınamıyor. Öldüğüne artık kesin gözüyle bakılan Fatma Uyanık'ın cesedi bululabildi mi? 

31 yaşındaki Fatma Uyanık'ın acılı ailesi tüm umutlarını tüketmiş durumda. Uzun zamandır kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Fatma Uyanık'ın kaçırıldığı düşünülüyor. Fatma Uyanık'ın kaybolmasından beri iki ihtimal üzerine duruluyor. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı yalan söylüyor. Gelin hep birlikte Fatma Uyanık ile ilgili detaylara bakalım.

Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Vahap Varlı o gün çok hızlı bir şekilde araba kullanıyordu ve yanında bir kadın vardı. Mehmet Dağcı'nın bu iddiasını eşi de doğruluyor. Fakat Vahap Varlı o iddiaları kabul etmiyor. O gün kaza yaptığını söyleyen Vahap Varlı kesin bir dille iddiaları reddediyor. Mehmet Dağcı dışındaki diğer görgü tanıkları da Fatma Uyanık'ın kaybolduğu gün bir çığlık sesi duyduklarını söylüyor. Bakalım Fatma Uyanık bu ifadeler doğrultusunda bulunabilecek mi?