BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20
HABER /  MEDYA

Fatma Uyanık bulundu mu Müge Anlı çığlık sesi ona mı ait?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Karaman'da 6 Ekim'de kaybolan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Müge Anlı 17 Kasım tarihli Fatma Uyanık haberi detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

KARAMAN'da 43 gün önce kaybolan Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Acılı aile kardeşlerini bulabilmek için Müge Anlı programına başvurdu. Gelin hep birlikte Fatma Uyanık olayına bakalım.

6 Ekim tarihinde en son Karaman'daki bağ evinde görüntülenen Fatma Uyanık hala bulunamadı. 43 gündür devam eden arama sonuçlarında iki kişi üzerinden duruluyor. Vahap Varlı ve Mehmet Dağcı. Peki Fatma Uyanık kaybolmasında hangisi yalan söylüyor?

MEHMET DAĞCI: VAHAP VARLI'YI GÖRDÜM

Mehmet Dağcı, Fatma Uyanık'ın kaybolmasının hemen ardından verdiği ifade de Vahap Varlı'yı bir arabada gördüğünü ve arabanın içinde bir kadın olduğunu söyledi. Beyaz kamyonetle görüntülenen Vahap Varlı bu olayı doğrulasa da arabada kadın olduğunu kabul etmiyor.

VAHAP VARLI: O GÜN KAZA YAPTIM

Vahap Varlı ise katıldığı canlı yayında o gün arabada bir kadınla olduğunu kabul etmiyor. Kaza yaptığını söyleyen Vahap Varlı, hızlı kaçmasının nedeni olarak kazayı gösteriyor.

ÇIĞLIK SESİ DUYULDU

Fatma Uyanık kaybolduktan sonra bir çığlık sesi duyduğunu söyleyen bir görgü tanığı bu ifadesinden vazgeçti. Fakat 13 Kasım pazartesi günü ise Karaman'da yaşayan 2 kadın çığlık sesi duyduklarını ve hızlıca bir arabanın gittiğini söyledi.