BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,25
HABER /  SEÇİM

Fatma Şahin seçim yarışına iddialı başladı

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Gaziantep'te seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Abone ol

30 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Gaziantep Ak Parti Belediye Başkan adayı Fatma ŞahinŞehitkamil Kültür Merkezi'nde, büyük gururla seçim projelerini tanıttı. 

İşte Fatma Şahin'in seçim projeleri:

'GAZİANTEP SUYU DAHA TEMİZ VE UCUZ İÇECEK'

Daha yaşanabilir daha mutlu Gaziantep için daha temiz hava, daha temiz su diyoruz. Orman ve Su işleri bakanımız, 2013 yılını Gaziantep yılı ilan etti. Göksu'da bir su var, diğer sulardan farklı. Elektrik gideri yok. Yıllık 60 trilyon elektrik gideri var. Su medeniyettir diyoruz. Gaziantep suyu daha temiz ve daha ucuz içecek. Bunun için Düzbağ barajını yapacağız.

9 ilçemiz, hepsi birbirinden önemli hepsi çok kıymetli. 781 mahalemizde hiçbir ayrımcılık yapmayacağız.

screen-shot-1435-04-30-at-5.31.06-pm.png
Gaziantepli vatandaşlara, tüm ilçeler için bağlantı yolları, toplu konutlar, meydan ve parklar, su arıtma tesisleri sözü veren Fatma Şahin, projelerini profesyonelce hazırlanmış slayt gösterileriyle konuklarına aktardı ve "Kalkınma demokraside başlar. Tek başımıza değil bütün belediyelerimizle, sayın başbakanımızın liderliğinde yerel kalkınmaya devam edeceğiz diyoruz. Bütün takımlarımızı huzurlarınıza davet ediyor ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

buyuk.20140301174949.jpg