BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  GÜNCEL

Fatma Şahin: Belediyecilik sahada yapılır

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için halkla birlikte bu yola çıktıklarını söyledi.

Abone ol

Bir taraftan Suriye’den Türkiye sınırına dayanan sığınmacılara kucak açan, diğer yandan kalkınma hamlesini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışan Gazi şehir, Başkan Şahin’in başkanlığında tarihi, kültürel ve turizme dönük projelerle model oldu, ulusal ve uluslararası platformda ses getirdi, ödüllerle taçlandı.

Çalışmalarıyla başarı hikayesi yazan Şahin, kentin eğitimden sağlığa, barınmadan istihdama kadar şehrin birçok ihtiyacını karşılamak için projeler üretti. Göreve geldiği günden bu güne halkla bağını bir an olsun koparmayan başkan, onların mutluluğuyla morallendi, derdiyle dertlendi, uzanan eli geri çevirmedi. Kente kazandırdığı vizyon projeleriyle ilklere imza atmayı başaran Şahin, Güneydoğu’nun en çok göç alan ilini rahatlattı, vatandaşlara umut aşıladı. Belediyeciliğe kadın eli değdiren başkan Fatma Şahin, yerel yönetime yeni bir bakış açısı kazandırdı. Mesaisinin yarısını saha gezisine ayıran başkan, mahallelerde incelemelerde bulunarak, mahallelerin eksikliklerini yerinde tespit ediyor.

İKİ MAHALLEYİ GEZDİ  Muhtarlarla sıkı bir çalışma yürüten Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Serinevler ve Beydilli mahallelerini gezdi. Başkan Fatma Şahin, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğine değinerek, “Belediyecilik sahada ve yerinde görerek ihtiyaçları gidererek mahallelerin eli ayağı kulağı olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, halkımızı birebir dinleyerek yapılıyor” diyen Şahin, şunları aktardı: “Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Şehir çok hızlı büyüyor, Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor.  Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle gelişmekte olan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2019’da muhtarların da bizim de ülkemizin de büyük bir sınavı var, halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve haşır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz.” Serinevler Mahalle Muhtarı Mehmet Demir ve Beydilli Mahalle Muhtarı Eyüp Yıldırım ise, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.