BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  MAGAZİN

Fatma Girik hastaneye kaldırıldı durumu nasıl?

Ünlü sanatçı Fatma Girik'ten gelen son haberler korkuttu. Fatma Girik hastanelik oldu peki durumu nedir hastalığı ne?

Abone ol

Rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde taburcu olan Fatma Girik İstanbul'daki evinde düşerek hastanelik oldu.

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Fatma Girik kalça eklemelerindeki bozulma nedeniyle yürümez hale gelince 10 gün önce ameliyat olmuş, kalçasına protez takılmıştı.

EVİNDE DÜŞTÜ

Taburcu olan Fatma Girik İstanbul'daki evinde düştü. Hemen hastaneye kaldırılan Girik'in tedavisi sürüyor.

FATMA GİRİK HASTALIĞI NE? NİYE AMELİYAT OLMUŞTU?

Fatma Girik geçtiğimiz günlerde Liv hospital hastanesinde ameliyat oldu. Ünlü sanatçı hastalığıyla ilgili "Aniden ayağım ağrımaya başladı. Buraya geldim. Eksik olmasın doktorum beni tamir etti” demişti.

Fatma Girik’e operasyon gerçekleştiren doktoru Liv Hospital Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Öztürk ise ünlü sanatçının hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek, “Git gide artan bir kalça ağrısı vardı. Geçen hafta itibarıyla artık yürüyemez hale gelmişti. Yapılan tetkiklerde kalça ekleminde bir dejenerasyon saptadık ve kalça eklemini protezle değiştirdik” demişti.


Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Fatma Girik, Türk Sineması'nda sayısız filmde rol almış, 90’lı yılların ortasında Şişli Belediye başkanlığı yaparak siyasete de atılmıştı. İstanbul doğumlu olan Girik, ilk başrol oyunculuğunu 1957 yılında Leke filminde kapmıştı.