BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
HABER /  SEÇİM

Fatih Üniversitesi'nden cemaate ters köşe!

Cemaat üniversitesi olarak Fatih Üniversitesi mezunları Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Abone ol

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bir destek de Fatih Üniversitesi mezunlarından geldi. Fatih Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Platformu üyesi bir grup Bakırköy Meydanında destek açıklaması yaptı.

Grup adına açıklama yapan Adem Ok, “Bürokrasi-Mit-Yargı içindeki derin yapılanmalara devlet dışı hiyerarşi kurmaya karşı olduğumuz ve ülkemiz için demokrasiyi tercih ediyoruz. Yukarı da belirtmiş olduğumuz vesayet yapılarıyla da ancak Sayın Başbakanımızın mücadele edebileceğini düşünüyoruz.

Ülkemizde yaşanan gelişmeler ve Sayın Başbakanımızın bu gelişmelere karşı sergilemiş olduğu dik duruş ve bununla birlikte vermiş olduğu Demokrasi Mücadelesi ile birlikte kavuşmuş olduğumuz huzur ve barış ortamın sürekliliği için başörtülü kardeşlerimizin eğitim ve iş hayatında önlerinde bulunan engelleri kaldırdığı için ortaöğretim kurumları ve yüksek öğretim kurumlarına girişlerde yaşanan adaletsiz sınav sistemine dur dediği için,üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne inanan bir hukuk düzenine kavuşturduğu için,çözüm sürecini sonuna kadar desteklediği için ve Bu memlekette artık analar ağlamadığı için 10 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlı seçimlerinde T.C Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimizi belirtiriz” dedi.