BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  SPOR

Fatih Terim'den flaş transfer açıklaması!

Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselme ihitmali kalmayan Galatasaray, gruptaki son maçında Porto'ya evinde 3-2 mağlup olsa da UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etti. Fatih Terim maç sonrasında önemli açıklamalar yaparken transfer ve Abdurrahim Albayrak'la ilgili de konuştu.

Abone ol

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 3-2 yenildikleri Porto maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam yönetimle arasında sorun olmadığını belirtirken transfere ilişkin de önemli mesajlar verdi.

Fatih Terim'in maç sonunda yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle: "Benim Abdurrahim'le hiçbir şeyim olmaz. Dün bakıyorum bizim sinirli fotoğrafımız var, sanki bir şey yapıyormuşuz gibi. Halbuki bir fotoğraf sonra ikimiz de gülüyoruz. Ben bir şey söyleyeceksem aracıya gerek yok, söylerim zaten."

TRANSFER SÖZLERİ

""Biz sadece forvet peşinde değiliz. Değişmesi gereken birçok şey var. Bazı mevkilerin de değişmesi gerek. Takviye edilmesi gerek. Bu takımdaki sorunların hepsi bizim tarafımızdan tespit edilmiştir. Tespitleri yaptık ama burada şöyle bir strateji gütmek zorundayız: Mevcut arkadaşların performansını dışarıda zaten tartışmayız, onlar benim oyuncum ama ihtiyaç olan birçok yer vardır. Galatasaray'ın bugününü iddialı götürmeye çalışırken, yarınını da halletmek zorundayız"

"BAZI ARKADAŞLARLA YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ"

Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Bu alışverişlerde Galatasaray'ın kaybetmemesini istiyoruz. Eğer mümkünse 0 ya da çok küçük rakamlarla bazı oyuncuları değerlendireceğiz devre arası. İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz. Çok derin, herkesin alternatifi olan derin bir kadro yapacağız inşallah"

"Porto'yu deplasmanda 10 pozisyona girip topu sokamıyorsan, burada yenemiyorsan, Schalke deplasmanında ilk dakikada 1-0 geri düşüyorsan, kendini UEFA'da görecek kadar erdemli olmak durumundasın."