BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,55
GÜNCEL

Fatih Terim'den EURO 2024 itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendi sahalarında 1-0 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından, EURO 2024'ün ev sahipliğinin Almanya'ya verilmesiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendi sahalarında 1-0 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından, EURO 2024'ün ev sahipliğinin Almanya'ya verilmesiyle ilgili konuştu.

EURO 2024'ün Almanya'ya verilmesi üzerine yorum yapan Terim, "Bu sorunun muhatabı ben değilim. Ben filmi çok beğendim, gayet güzel yapmışlar. Hoşuma gitti. Ben alınmamasının üzüntüsü içerisindeyim. Alamadığımızdan dolayı çok üzgünüm. Milletimiz bunu hak ediyor, biz orada olmayı hak ediyoruz. Ama bence hep beraber bu konuyu birlikte irdelemeliyiz.'' dedi.

"YÜZLEŞMEYİ DOĞRU YAPMAK LAZIM"
''Bu sadece siyasi, sportif veya başka bir şey değil.'' diyen Terim, ''Demek ki bir şeylerimiz eksik. Bundan sonrakilere daha iyi hazırlanmalıyız. Bugün şu anda Almanya'dan bazı konularda geri konumdayız. Bu arada yapabilir miydik, muhakkak yapardık. Ama burada verilen mesajları alıp, hayıflanacağımıza, Almanya'yı tebrik edelim. Biz de girdik, kaybettik. Olabilir. Elimizden geleni yaptık ama yeterli değil demek ki. Şu bir gerçek ki, yüzleşmeyi doğru yapmak lazım. Saklamadan, kaçırmadan, doğru yapmak lazım. Hepimiz kendi aramızda konuştuğumuzda, neden olmadığını söyleyebilecek birçok sebep buluyoruz. Ben de çok isterim, benim ülkem için çok önemli. Ama bu yarışma kimle olursa olsun biz kazanır mıyız acaba? Yeterli mi her şey? Birçok konu var üzerinde durmamız gereken" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle