BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
SPOR

Fatih Terim: 'Sahada 3 puanı söküp alan bir takım vardı'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hakem hataları konusunda geçmişte yayımlanan Kulüpler Birliği Bildirisi'ne atıf yapan Terim, 'Hakemler de hata yapabilir' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Terim kendisine yöneltilen hakem sorusuna Kulüpler Birliği Vakfı'nın yayınladığı bildiriye de gönderme yaparak cevap verdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında İstanbul’da Trabzonspor ile karşılaştı. Bu maça kadar Süper Lig’de 20 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 36 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 44 puanlı lider Medipol Başakşehir’in 8 puan arkasında 2. sırada bulunuyordu. Kendi taraftarı önünde oldukça tempolu bir oyun oynayan özellikle ilk yarıda Trabzonspor kalesini uzaktan şutlarla ablukaya alan Galatasaray sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran Sarı Kırmızılı ekip puanını 39'a çıkardı. Başakşehir'in de Erzurumspor ile sahasında berabere kalması sonucu puan kaybedince Galatasaray zirve yarışındaki puan farkını 6'ya indirdi.

Mücadelenin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim önemli açıklamalarda bulundu.

Sitene Ekle
Etiketler