BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.426,66
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim nerede kalmıştık dedi bu sözün siyasi tarihine bakın

Fatih Terim dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeniden Galatasaray'ın başına geçeceğini söyledi. Galatasaray'ı etiketleyen Fatih Terim nerede kalmıştık yazdı. Nerede Kalmıştık sözü daha önce siyasi bir lider tarafından daha söylenmişti.

Abone ol

Galatasaray'ın teknik direktörü olarak yeniden Fatih Terim'in başa gelmesi dün sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasındaydı. Bir anda gündeme oturan Fatih Terim hem Galatasaray'a yeniden gelmesiyle hem de yazdığı tweetle konuşuluyor. 

Fatih Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Galatasaray'a döndüğünü "Nerede kalmıştık" şeklinde duyurdu. Binlerce beğeni ve paylaşım alan bu tweet bir siyasi dönemi daha hatırlattı. Süleyman Demirel 1987’deki referandumda siyasi yasağının kalkmasının ardından DYP Genel Başkanı seçildiği kongrede söylediği ve siyaset literatürüne geçen ünlü “Nerede kalmıştık” sözünü söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “aşkım, sevdam” dediği Ak Parti’nin başına yeniden dönerken, konuşmasına Demirel’in siyaset literatürüne geçen ünlü sözü ‘nerede kalmıştık?’ diyerek başlamıştı.

UEFA KUPASINI KAZANDIRMIŞTI: Terim yönetiminde Galatasaray, Türk futbol tarihinin ilk Avrupa kupası olan UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında finalde İngiliz ekibi Arsenal'i eleyerek müzesine götürdü.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Fatih Terim'in yaptığı bu açıklama sosyal medyanın gündemine oturdu. Binlerce beğeni ve paylaşım alan bu tweet sonrası birçok yorum yapıldı. 

Sosyal Medya Fatih Terim kararı ile sallandı