BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim duygularını aktardı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Stadı’nın isminin Başakşehir Fatih Terim Stadyumu olduğunu açıkladı. Değişik duygular yaşadığını d...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Stadı’nın isminin Başakşehir Fatih Terim Stadyumu olduğunu açıkladı. Değişik duygular yaşadığını dile getiren Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, “Aşağı yukarı 45 senemi futbola verdim. Ve bir insanın yaşarken isminin böyle güzel bir stada isminin verilmesini anlayacak kadar tecrübeliyim ve insanım” dedi.
Başbakan Erdoğan, Başakşehir Stadı’nın açılışını gerçekleştirmeden önce stadın isminin Başakşehir Fatih Terim Stadyumu olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan’ın daveti üzerine kürsüye gelen Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim duygularını dile getirdi.
“Hayatımda ben ülkemin daha ileri gitmesi için çok çabaladım” diyen Fatih Terim, “Çok uğraştım. Gerek kulüpte, gerek takım kaptanı olduğumda, teknik adamlığımda ülkemin ismini en güzel yere yazdırmak için çok emek verdim. Değişik duygular yaşıyorum. İnsanın aklına şuanda bir şey gelmiyor. Çünkü aşağı yukarı 45 senemi futbola verdim. Ve bir insanın yaşarken isminin böyle güzel bir stada isminin verilmesini anlayacak kadar tecrübeliyim ve insanım. Bu zaruriyeti ve dostluğunu esirgemediği için de teşekkür ediyorum. Bir futbol adamı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Başakşehir burada hepinizin katkısıyla layık olduğu yerlere gelecek. Emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Fatih Terim’in bu sözleri statta bulunan vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.
(İHA)