BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,57
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal'dan valiye ekran fırçası

Kırklareli'ndeki valiliğin Atatürk Panosu kararına tepki gösteren Fatih Portakal, ekrandan fırça kaydı.

Abone ol

Kırklareli'nde başlayan pano krizi Fatih Portakal'ı da çileden çıkardı. Valiliğin "gözetleniyoruz" diyerek izin vermediği Atatürk panosu için konuşan Portakal, Kırklareli Valisi'ni sert sözlerle eleştirdi. "Millet sapık mı sizi izleyecek" diyerek karara tepki gösteren Portakal, açıklama beklediğini söyledi.

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın Valilik binası ve Vali konağını karşıdan gören sokağa üzerinde Atatürk posteri asılacak olan 7 pano yapılması, polis ekiplerince ‘güvenlik’ gerekçesiyle engellendi.

KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Olayın medyaya yansımasının ardından FOX Haber'de konuyu değerlendiren Fatih Portakal, Kırklareli valisiyle görüşmek istediklerini; ancak konuyla ilgili açıklama yapılmadığını söyledi. Portakal şunları söyledi:

"MİLLET SAPIK MI?"

Neden dikizlesinler ki Sayın Vali sizi! Millet Sapık mı? Milletin aklından başka bir şey mi geçiyor da sizi dikizlesinler? Böyle komik bir gerekçe olabilir mi?

"ATATÜRK RESMİ SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?"

Atatürk'ün resmi, açık açık söyleyin ya rahatsız mı ediyor sizi! O adamın yüzünü, resmini görmek... En azından, mantıklı bir gerekçe söyleyin, bende inanayım. Ben de "Sayın Valim, kusura bakmayın Fatih Portakal olarak özür diliyorum" diyeyim. Böyle abuk sabuk sebepler gösterirseniz sadece gülerim size: Ha ha ha diye... Sadece gülerim, o kadar!"