BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  GÜNCEL

Fatih Portakal'dan Gürsel Tekin tepkisi: İspatla!

FOX Ana Haber anchormani Fatih Portakal, Gürsel Tekin'in milletvekili transferi iddialarını ispat etmesi gerektiğini söyledi.

Abone ol

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, AK Parti'nin iktidar olabilmek için 18 milletvekiline para hazırladığını ve bu paraların Katar ve Azerbaycan'da hazır olduğunu iddia etti. Tekin'in bu iddialarına FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tepki gösterdi.

Gürsel Tekin'in bu iddialarını ispatlaması gerektiğini söyleyen Portakal, "Bir belgesi varsa bu işin, bu kadar eminseniz koyarsınız bize de bulmaca çözdürtmezsiniz. Biz de deriz ki gerçekten varmış böyle bir şey. Böylece insanların akıllarını bulandırmazsınız." dedi.

GÜRSEL TEKİN'İN İDDİALARI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, AK Parti'nin 18 milletvekilini transfer ederek 276 salt çoğunluğu yakalamak istediğini iddia etti. Tekin, konuyla ilgili şunları söyledi; “Bizim için namus kavramı çok değerlidir. Hiç kimse millet iradesiyle almış olduğu yetkiyi, milletin iradesini, kendi namusunu pazara çıkarabilecek aşağılık bir düşünce içinde olmasını düşünemiyorum. CHP’de asla olmaz ama MHP ve HDP’nin içinde de olacağına milyonda bir ihtimal vermek istemiyorum. AK Parti iktidarda kalmak için sadece para ile değil başka şeylerle de insanları kıskaca alabilirler.

"PARALAR KATAR'DA AZERBAYCAN'DA HAZIR"

AK Parti için ya iktidar ya iktidar. Ortası yok. Muhalefetin bedelinin ağır olduğunu biliyor. Her türlü kirli şeylere başvurabilir. Ama AK Parti için 30-40 milyon dolar hiçbir şey değil. Haram iş adamlarının gelecekleri söz konusu. Haram iş adamları bu işe hazır. Para da sıkıntı yok. Paralar Katar’da, Azerbaycan’da hazır.”