BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.497,35
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal: 'Korkuyorum canıma bir zarar gelecek'

Fransa'daki Sarı Yelekliler haberini verirken "Barışçıl şekilde zamları protesto edelim" dediği için hem iktidarın hem de medyanın büyük bölümünün tepkisini çeken Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, "Canıma zarar geleceğinden korkuyorum" dedi.

Abone ol

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, canına bir zarar gelmesinden korktuğunu belirtip, kendisini eleştiren medyaya tepki gösterip, "Bir gün başıma bir şey gelirse, sebebi sizsiniz" dedi.

Fransa'daki 'Sarı Yelekler' eylemlerini ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eylemlere ilişkin olarak değerlendirmesini yorumlayan Portakal, "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz?" demişti.

"HALKI SOKAĞA ÇAĞIRDI" TEPKİSİ... Fatih Portakal'ın bu sözleri "halkı sokağa çağırdı" şeklinde yorumlanıp büyük tepki görmüştü. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in de "Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyoruz kınıyoruz. Fatih Portakal kendi kurumunun vandalların saldırısına uğramasını mı istiyor. Haklı tepkiler var" diye tepki göstermişti. 

SORUMLUSU SİZSİNİZ... Bazı yayınlarda kendisinin hedef gösterildiğini belirten Portakal, "Bu kadar mı endişe veriyorum size. Canıma zarar geleceğinden korkuyorum. Kendim için önemli değil. Ailem var, sevdiklerim var. Doğrular üzerine haber yapın. Eleştirin ama hedef göstermeyin. Bir gün başıma bir şey gelirse, sebebi sizsiniz. Yandaş medyanın internet siteleri, televizyonları" ifadelerini kullandı.