BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
GÜNCEL

Fatih Portakal, İnce ve kendisini eleştiren muhalif seçmene isyan etti!

FOX TV haber spikeri Fatih Portakal Muharrem İnce'nin İsmail Küçükkaya'ya yönelik sözlerine sert dille karşılık verdi. Portakal, 'Sizin yaptığınız şu anda kaybetme psikolojisinin sonucu' dedi.

24 Haziran seçimlerinden yeni bir hezimetle ayrılan CHP seçmeni şimdi de her fırsatta hükümeti eleştiren FOX Haber spikerlerini hedef tahtasına koydu. FOX’a asker ve polis tarafından baskı yapıldığını iddia edecek kadar ileri giden seçmenler, FOX Haber spikeri Fatih Portakalı adeta çıldırttı. Gelen mesajlara yanıt veren Portakal böyle bir durumun olmadığını ve yayını kendi iradeleriyle kestiklerini anlattı.

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasından itibaren yayına başlayan FOX spikeri Fatih Portakal kendilerine gelen izleyici eleştirilerine isyan etti. Sosyal medya üzerinden kendisine gelen eleştirileri canlı yayında okuyan Portakal, "Polis mi geldi, başınıza bir şey mi dayadılar" şeklinde gelen eleştirilere,"Kendi mağlubiyetinizi, kendi ruhsal çöküntünüzü bize bağlamayın" dedi.

Eleştirilere karşı çıkmaya devam eden Portakal, "İnsanlar beni arıyor: 'Ya siz ne yaptınız, size kim geldi asker mi geldi, hükümet adam mı gönderdi, polis mi gönderdi, yayın mı kesti?' Hayır arkadaş biz kendi isteğimizle bitirdik bu yayını" dedi.

"YAPTIĞINIZ KAYBETME PSİKOLOJİSİNİN SONUCU"

Fatih Portakal canlı yayında Muharrem İnce'ye, "Bu bal gibi de bir gazetecilik. Sayın İnce'nin şu an yaptığı ne biliyor musunuz? Kaybetme psikolojisi. Bu mesajı göndermeyecektiniz. Biz gazeteci kimliğiyle buradayız. O soruya, 'Ne diyeceksiniz?' diye mesaj atılıyorsa, 'Şu anda yorum yok, bekliyoruz sonuçları' diyecektiniz. Sizin yaptığınız şu anda kaybetme psikolojisinin sonucu. Biz de zaman zaman böyle günah keçisi ilan ediliyoruz.

"DÜN AKŞAMIN BİR SORUMLUSU VARSA O DA BÜLENT TEZCAN'DIR"

Muharrem İnce başarısız mı? Hayır. Dün akşamın bir sorumlusu varsa o da Bülent Tezcan'dır. Tek bir kurum sonuçları paylaşıyordu. Biz de AA ile anlaştık. Lütfen bizi birilerinin yayın organı gibi düşünmeyin. Eleştirileri yaparken Sayın Tezcan'ın sözlerini de dikkate alın" sözleriyle karşılık verdi.

Sitene Ekle