BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal aslen nereli eşi Armağan kimdir?

FOX Ana haberi sunan Fatih Portakal gözaltına alındı. Peki kimdir Fatih Portakal aslen nedilidir, eşi Armagan Portakal onu nasıl anlatıyor.

Abone ol

Fatih Portakal da FETÖ darbesi sonrasında gözaltına alındı. Peki kimdir Fatih Portakal ve kiminle evlidir? Fatih Portakal hakkında bilgiler.

FOX Ana haberin sunucusu olan Fatih Portakal ekranlarda yeni bir haber trendini başlattı. Yorum ve analiz ile bülteni sunan Fatih Portakal ana haber reyting sıralamasında zirvedeki isim oldu.

Peki hükümete yönelik sert dili ile bilinen Fatih Portakal kimdir ve aslen nerelidir?

Fatih Portakal aslen Aydın Nazilli'den. 2 Şubat 1967 yılında Nazilli ilçesinde doğan Fatih Portakal, ilköğrenimini Aydın'da; liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde okudu. İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Fatih Portakal, 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Avustralya'da bir restorant işleten Fatih Portakal 1997 yılında Türkiye'ye döndü. Armağan Toper ile evlenen Fatih Portakal 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçen Fatih Portakal, 2010 yılının Mayıs ayında FOX'a transfer oldu.

Fatih Portakal, 2010-2013 yılları arasında FOX'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptı. 2013'ün Eylül ayında ana haberi sunan Nazlı Tolga evlenip Çin'e gidince onun da önü açıldı. Fox Ana Haberi sunmaya başlayan Fatih Portakal ana haber sunumuna getirdiği yeni tarzla kısa sürede zirveye çıktı.