BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,79
ALTIN 2.491,22

Fatih Artman Kimdir?

Fatih Artman, Behzat Ç ile ün kazandıktan sonra başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Gelin hep birlikte Fatih Artman'ın özel hayatı ve biyografisine bakalım. Türk dizi ve sinema oyuncusu Fatih Artman 13 Şubat 1988 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'nın Gazi Mahallesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Annesi ev hanımıdır. Babasını 2002 yılında kaybeden Fatih Artman, ilkokul ve liseyi kendi mahallesinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı...

Fatih Artman, Behzat Ç ile ün kazandıktan sonra başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Gelin hep birlikte Fatih Artman'ın özel hayatı ve biyografisine bakalım.

Türk dizi ve sinema oyuncusu Fatih Artman 13 Şubat 1988 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'nın Gazi Mahallesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Annesi ev hanımıdır. Babasını 2002 yılında kaybeden Fatih Artman, ilkokul ve liseyi kendi mahallesinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü okudu. Kendi tabiriyle cep harçlığını çıkarmak için oyuncu olan Fatih Artman, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Harun karakteri ile gönüllere taht kurdu. 

AİLE ARASI FİLMİNDE Gülse Birsel'in yazıp yönettiği Aile Arası filminde rol alan Fatih Artman başarılı performansıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.