BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  MEDYA

'Fatih Altaylı'ya ALO Fatih falan sökmez!'

Teke Tek'te Mustafa Sarıgül'ü ağırlayan Fatih Altaylı, alo Fatih göndermelerine yanıt verirken Sarıgül'den destek gördü...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek'te Mustafa Sarıgül'ü ağırlayan Fatih Altaylı, seyirciden gelen "alo Fatih" maillerine sert tepki gösterdi. Sarıgül de canlı yayında Altaylı'ya destek mesajları verdi.


Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek'in konuğu, yerel seçimlerde CHP'den istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'dü. İnternete düşen ses kayıtlarında Başbakan'ın Fatih Saraç'a Sarıgül'e Habertürk'te yer verildiği için tepki gösterdiği iddia edilmişti.

SARIGÜL'DEN ALTAYLI'YA ALO FATİH DESTEĞİ

Altaylı programın kapanışında izleyici maillerindeki "alo Fatih" göndermelerine yanıt verirken "Şunu biliniz ki Fatih Altaylı'ya alo falan sökmez." dedi. Altaylı'nın tepkisi üzerine söz alan Sarıgül ise "alo Fatih"in Fatih Altaylı değil Fatih Saraç olduğnu hatırlattıktan sonra Altaylı'ya kendisini ağırladığı için teşekkür etti.

Altaylı: Sayın Sarıgül bu seçimde ilk kez bizim televizyonda yer buldu. Yakın zamana kadar hiç bir televizyonda yer bulamıyordu. Ben daha önce de kendisini davet ettim ancak henüz aday olmadığı için gelmek istemedi. Aday olduktan sonra da kısmet bugüneymiş. Şunu biliniz ki Fatih Altaylı'ya alo falan sökmez.

Sarıgül: Alo Fatih Saraç'a o telefon Sarıgül için geliyor. Ben teşekkür ediyorum beni burada özgürce ağırladınız.